Професионален провајдер на SMT решенија

Решете ги сите прашања што ги имате за SMT
  • Компанија

за нас

добредојде

Shenzhen TY Electronic Technology Co., Ltd.е добавувач за производство на опрема SMT кој интегрира истражување и развој, производство и продажба.Производите вклучуваат Stencil Printer, Pick and Place машини, reflow reflow, лемење со бранови, smt манипулативна машина, периферна опрема итн., кои можат широко да се користат во Производство и онлајн тестирање на електронски PCBA производи.Со повеќе од десет меѓународни и домашни патенти, вклучувајќи ги и патентите од ЕУ, производите на TYtech значително ја подобрија пазарната конкурентност на клиентите и добија широка наклоност и пофалби од клиентите благодарение на одличната технологија и одличниот квалитет.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • сертификат6
  • сертификат5
  • сертификат7
  • сертификат8