Profesjonell SMT-løsningsleverandør

Løs eventuelle spørsmål du har om SMT
head_banner

Hvorfor kalles reflow-lodding reflow?

Hvorfor erreflow loddingkalt "reflow"?Reflow av reflow lodding betyr at etterLoddemassenår smeltepunktet til loddepastaen, under påvirkning av overflatespenningen til det flytende tinnet og fluksen, flyter det flytende tinnet tilbake til komponenttappene for å danne loddeforbindelser, noe som tillater kretsen En prosess der brettputene og komponentene er loddet inn i en helhet kalles også "reflow"-prosessen.

reflow

 

1. Når PCB-kortet går inn i reflow-oppvarmingssonen, fordamper løsningsmidlet og gassen i loddepastaen.Samtidig fukter fluksen i loddepastaen putene, komponentendene og pinnene, og loddepastaen mykner og kollapser., Dekker puten, isolerer puten og komponentstiftene fra oksygen.

2. Når PCB-kretskortet går inn i reflow-loddeisolasjonsområdet, blir PCB og komponentene fullstendig forvarmet for å forhindre at PCB plutselig kommer inn i høytemperaturområdet for sveising og skader PCB og komponenter.

3. Når PCB-en kommer inn i reflow-loddeområdet, stiger temperaturen raskt slik at loddepastaen når en smeltet tilstand, og det flytende loddet fukter og diffunderer putene, komponentendene og pinnene til PCB-en, og det flytende tinnet strømmer tilbake og blandes. for å danne loddeforbindelser.

4. PCB-en går inn i reflow-kjølingssonen, og det flytende tinnet strømmer tilbake for å størkne loddeforbindelsene av den kalde luften fra reflow-loddingen;på dette tidspunktet er reflow-loddingen fullført.

Hele arbeidsprosessen med reflow-lodding er uatskillelig fra den varme luften i reflow-ovnen.Reflow-lodding er avhengig av virkningen av varmluftstrøm på loddeforbindelsene.Den gelélignende flussen gjennomgår fysisk reaksjon under en viss høytemperaturluftstrøm for å oppnå SMD-lodding;reflow lodding ” “Reflow” er fordi gassen sirkulerer frem og tilbake i sveisemaskinen for å generere høy temperatur for å oppnå formålet med sveising, så det kalles reflow lodding.


Innleggstid: Nov-03-2022